HAKKIMIZDA

İnsanlar, doğal olarak hızla değişen yaşamın içinde zamanlarının ve sağlıklarının önemini daha da çok önemseyerek keyifli bir yaşam sürmek istiyorlar. Özellikle doğal ve taze ürünler ile beslenerek hayatlarını daha sağlıklı ve uzun bir ömürle geçirmeyi ümit ediyorlar. Tüm bu haklı gerekçelerle bizler, sizlere deniz ürünlerini en taze, sağlıklı ve hijyenik bir şekilde sunmak ve mekanımızda keyifle yiyebilmeniz için yola çıktık. En taze deniz ürünlerini günlük olarak masanıza getirmek amacıyla, MAVRİKO markasını yarattık. Denizden tavaya taze balıkları keyifle yiyebilmeniz için.

MİSYONUMUZ

Öncelikle yaşadığımız yer olan Bodrum başta olmak üzere, tüm ülkemizde yaşayan ve misafir olarak gelen tüm insanlara sağlıklı, taze, hijyenik ve en ekonomik şartlarda deniz ürünlerini sunarak katma değer yaratmaktır.

VİZYONUMUZ

Şirketimizin kurulduğu  ilk günkü heyecanını kaybetmeden değişen ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak yerelden başlayarak sırasıyla bölgesel, ülkesel ve  tüm dünyaya açılmayı hedefleyerek sektöründe en güvenilen markaların başında gelmektir.

Logomuzun Anlamı

Karadeniz’den Marmara’ya en son göç eden uskumrulara MAVRİKO denir.